2v praktik

Har nu kört i 2veckor för SJ och det är så otroligt roligt! Har Petra och Håkan som körlärare och jag lär mig nya saker varje dag! Dem berättar att jag utvecklad och är duktig på det jag gör och att de är kul att följa min utveckling. Så kul och höra! 
   I går satt jag och Petra och boostade varandra under körningen med komplimanger haha så underbart härlig person! 
   Nu har jag kört 3 olika tåg, Rc6 ett loktåg de är mycket lokföreri i det kan jag säga. Måste anpassa gasen och bromsen efter banan helt! Uppförsbacke, nedförsbacke, alla kurvor. Kan inte precis slappna av där. 
X55, de är den så kallade X3000. Nyaste som finns i Sverige. Så rolig att köra. Enkel och man kan följa allt digitalt om vad som finns framför. Kan planera körningen bättre
Sen har vi X2, X2000. Min favorit. En blandning av dem två översta. Man får jobba och tänka själv i en behaglig mängd. 

Nästa vecka är vi inne på vecka 3. Man känner att de börjar gå mot slutet men de vill jag inte. 🙈 saknar mina klasskompisar så mycket och allt det roliga vi har i klassrummet. Men körningen är så otroligt roligt! 
Känner att jag verkligen valt rätt yrke. Älskar gemenskapen på järnvägen också. När man kör förbi så hälsar man med en blink, och på kvällen om man känner sig exakta snäll så tänder man i hytten och vinkar på varandra! Hihi. Så kul! 

Ni får ha det så bra
/ Hanna

(null)
X55.an (X3000) lite modernare och mer digital! Enkel men rolig att köra! 

(null)
Rc6 lok. (Inter city) "gammalt" tåg som man får jobba mer med i körningen. Kul att ha testat. 

(null)
Innan jag ska köra min älskade X2.a till Linköping

(null)
Hytten i X2an 😍